29 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
16-11-2020 18:12:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een prettige ervaring. Goede en snelle service.

Onze reactie:
Geachte mevrouw Bernards, Wij wensen u vele veilige kilometers met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
2-11-2020 10:03:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben vorige week bij Kerschoten een occasion gekocht, een Volvo V50 van tien jaar oud. We werden zeer vriendelijk ontvangen, bekeken de auto uitgebreid aan alle kanten en na een proefrit ging hij zelfs de brug op en werden we uitgenodigd de bodemplaat te inspecteren. Die bleek smetteloos te zijn. De eigenaar belde voor ons ook de dealer die de auto jarenlang in onderhoud had gehad, zodat we vragen konden stellen over de auto. Dat is nog eens service! De koop werd gauw beklonken. We werden heel vriendelijk, eerlijk en open behandeld. Kijk, dat wekt vertrouwen en dan ga je de volgende dag met een heel goed gevoel - en met een mooie bos bloemen op de achterbank - de weg op in je nieuwe aankoop. Kerschoten is een aanrader!

Onze reactie:
Geachte meneer Kezier, Bedankt voor uw positieve ervaring met ons. Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Volvo V50 en veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
31-10-2020 13:18:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Deze week hebben wij hier een hele leuke Peugeot 107 gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen en hebben na een lekker bakkie koffie een proefrit gemaakt. Geen formulier in tienvoud invullen, maar gewoon op basis van vertrouwen de auto meegekregen. Top!! Tijdens de proefrit kwamen er wat puntjes naar boven. Dit was geen enkel probleem, en werd voor de koop van de auto allemaal netjes opgelost. Als extra bieden ze een grote beurt aan inclusief extra garantie en een volle tank!! Bij het ophalen van de auto, werden we getrakteerd op een mooie bos bloemen en een leuke sleutelhanger. Super attent!! Hakan, de eigenaar en zijn mannen staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en zien de klant als koning!! Ik zeg het niet zo snel, maar een bezoek aan deze garage is echt de moeite waard als je op zoek bent naar andere auto, ook al moet je hier iets verder voor rijden. Top mannen, dank jullie wel en ga zo door!! Gr. Patrick

Onze reactie:
Beste meneer Bronmeijer, Wij wensen u veel rij plezier met uw nieuwe aankoop bij ons, en voor vele veilige kilometers gewenst. Mocht er wat zijn, kunt u altijd gerust contact opnemen. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
28-10-2020 18:36:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wat een geweldige service. Een prachtig autootje voor een zéér nette prijs. Zelfs meer gekregen dan gevraagd. Ze hebben hart voor hun werk, en ik kan daarom nu genieten van mijn stoere karretje. Top jongens dankjewel ?? Elisa

Onze reactie:
Geachte mevrouw de Boer, Wij wensen u veel rij plezier met uw nieuwe aankoop en veiliger kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
22-10-2020 21:26:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ondertussen rijden we alweer een maand in een auto, gekocht bij auto service Kerschoten. Super vriendelijk geholpen, hebben veel kennis En passie voor hun bedrijf! en auto werd super netjes afgeleverd! Kortom zeer tevreden!

Onze reactie:
Geachte Mevrouw Zwep, Bedankt voor uw leuke recensie. Wij als team Auto Service Kerschoten wensen u veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
9-10-2020 15:17:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top service een kwaliteit Autos ik heb alle 3 Autos van hun gekocht een elkeen top auto een top service

Onze reactie:
Beste Vali, Bedankt voor uw leuke recensie, mocht er wat zijn, bent u altijd welkom! Wij wensen u veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
1-10-2020 17:41:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hans, Apeldoorn Dit bedrijf is een echte aanrader. Klantvriendelijkheid staat voorop. Ben blij met de aankoop van de mooie auto!

Onze reactie:
Geachte Hans Berens, Bedankt voor uw positief ervaring, wij wensen u veilige kilometers met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
18-9-2020 08:00:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super mooie auto gekocht. Ik ben er super blij mee!! Top service !! Er zat geen radio in en dit wou ik graag, bleken er geen boxen in te zitten. Hebben ze er voor mij in gezet en nog een aantal extra dingen boven mijn wensen! Super tof!! Een leuk bosje bloemen gekregen voordat ik vertrok en we werden leuk uitgezwaaid! Het 1,5 uur heen en 1,5 uur terug rijden was het zeker waard!

Onze reactie:
Beste Celina, Wij wensen je veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe aankoop! Mocht er wat zijn, kunt u altijd contact opnemen. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
8-9-2020 18:38:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service en klantvriendelijk.

Onze reactie:
Geachte Gomies, Bedankt voor uw aankoop bij ons. Wij wensen u vele veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
4-9-2020 12:33:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg snelle service en goede communicatie. Super blij met de auto, hij is mooi en compleet afgeleverd aan ons. Ook heel fijn dat er een keuring en grote beurt bij zaten, nu kunnen we weer een tijdje vooruit! Ook erg blij met de mooie bos bloemen die er bij zat!

Onze reactie:
Geachte van Schie, Bedankt voor uw leuke referentie, wij als team Auto Service Kerschoten staan altijd klaar voor jullie! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
9-8-2020 12:59:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service en vriendelijk personeel! Onlangs een auto gekocht en zeer tevreden met de service, daarnaast luisteren ze goed naar de klant zijn/ haar wens. Dit bedrijf is zeker een aanrader! Mvg, Tiel

Onze reactie:
Geachte Melvin Lap, Bedankt voor uw positief ervaring. Wij doen altijd ons uiterst best voor als onze klanten. Wij wensen u veilige kilometers, en mocht er wat zijn. Kunt u gerust contact opnemen. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
5-8-2020 09:42:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hallo, we hebben hier al twee auto's gekocht. Waarbij we ook het onderhoud en de APK laten uitvoeren. Aangezien we om de hoek wonen werkt dat ontzettend prettig. Nooit weken wachten voordat je aan de beurt bent, maar gewoon op korte termijn tijd voor je maken. Een prettig team om je als particulier thuis te voelen. Met vriendelijke groet.

Onze reactie:
Geachte R. nvt, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij als team Auto Service Kerschoten staat altijd voor uw klaar! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
4-8-2020 15:27:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een leuke auto gekocht bij deze garage. Er moesten nog wel een paar dingen verholpen worden aan de auto. De verkoper was zijn afspraken goed nagekomen. We zijn heel tevreden met hun service en dienstverlening. We wensen hem en zijn team veel succes toe, zeker een aanrader voor wie een gebruikte auto zoekt.

Onze reactie:
Geachte Bisai, Wij wensen u als team Auto Service Kerschoten, heel veel veilige kilometers toe! Mocht er wat zijn met uw nieuwe aankoop, kunt u altijd terecht bij ons. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
3-8-2020 10:40:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Laatste paar keren hier geweest voor reparaties en de APK. Kan niks anders zeggen dan top service. Ze overleggen alles netjes en laten precies weten hoe duur het is. Ook is het altijd snel gefixed. Al met al dus een 10 out of 10 ervaring.

Onze reactie:
Geachte Mitchel, Bedankt voor je positieve ervaring! Wij doen altijd ons best om ons service voorop te zetten. U bent altijd van harte welkom. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
28-7-2020 12:42:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een nieuwe auto gekocht bij deze top garage. De auto had nog wat kleine dingen die moesten gebeuren en deze zijnmeer dan goed gemaakt. Nu heb ik een mooie auto die nog jaren mee kan dankzij de service van deze garage!

Onze reactie:
Geachte Marieke, Bedankt voor je aankoop bij ons, wij wensen je heel veel veilige kilometers. Mocht er wat zijn, kunt u altijd gerust contact opnemen. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
18-7-2020 19:51:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel erg vriendelijk geholpen door de medewerkers. De auto doet ook goed zijn werk. Ik ben er blij mee.

Onze reactie:
Geachte Sibel, Hartelijk bedankt voor uw aankoop bij ons. Wij wensen u vele veilige kilometers. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
12-7-2020 21:31:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben en een eerlijk advies geven.

Onze reactie:
Geachte van Dekken, Hartelijk bedankt voor uw aankoop bij ons! Wij wensen u veilige kilometers toe! Mocht er wat gebeuren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
19-6-2020 10:04:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een Peugeot 107 gekocht en zeer goed geholpen! De auto is, na het aanpassen in overleg van wat kleine puntjes op eigen verzoek, top afgeleverd! Zowel de eigenaar als werknemers zijn zeer vriendelijk en ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Zelfs bij het ophalen van de auto een bosje bloemen gekregen! Nog nooit meegemaakt, dit laat zien dat service hoog in het vaandel staat! In de toekomst zal ik hier zeker terug komen voor zowel reparaties als onderhoud!

Onze reactie:
Geachte L. Licht, Bedankt voor uw positieve ervaringen die u mee deelt. Wij wensen u vele veilige kilometers met uw nieuwe aankoop. Mocht er wat aan de hand zijn, dan staan wij altijd voor uw klaar! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
14-6-2020 18:38:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb mijn droomauto hier gevonden! Goede en nette service en weten ook wat ze verkopen. Bij het ophalen van mijn gekochte tweedehands auto zat er een mooie strik omheen en kreeg ik een bosje bloemen erbij! Erg leuk en attent!

Onze reactie:
Geachte R. Zondag, Heel erg bedankt voor uw leuke recensie! Wij wensen u veel prettige kilometers! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
11-6-2020 15:37:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Het is een goed uitziende auto, wij werden uitstekend geholpen. Personeel is netjes en correct!

Onze reactie:
Geachte van Elburg, Bedankt voor uw vriendelijke reactie! Wij als team Auto Service Kerschoten staan altijd voor uw klaar! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
19-5-2020 18:47:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heren bedankt voor jullie Inzet. Me auto rijdt weer super.

Onze reactie:
Beste Andre, We staan altijd klaar voor u! U bent altijd van harte welkom! Met vriendelijke groet, Auto Service Kerschoten
19-5-2020 18:47:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Al jareneen trouwe klant. APK, onderhoud en 2 jaar terug zelfs een auto gekocht bij deze garage. Goede service, professioneel en eerlijk advies, snel en klantgericht.

Onze reactie:
Beste Karima, Heel erg bedankt voor je leuke reactie! We doen ons best om iedereen op de zelfde lijn te houden voor een betrouwbare service. Klantgerichtheid gaat bij ons voorop! Groeten, Auto Service Kerschoten
2-5-2020 17:07:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Dit bedrijf biedt een ruime keuze mooie occasions uit welke het lastig kiezen is.

Onze reactie:
Geachte Jerry, Bedankt voor uw reactie! Wij als team Auto Service Kerschoten wenst u veel rijplezier met uw nieuwe auto! Auto Service Kerschoten staat altijd voor u klaar!
1-5-2020 21:28:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klantvriendelijk, eerlijk en open. Goede kwaliteit en prijs verhouding . Zeker een aanbeveling. Ik heb geen minpunten ontdekt bij de APK en niet bij de aanschaf van een andere auto.

Onze reactie:
Geachte Carol Reijenga, Zeer bedankt voor uw vriendschappelijk reactie! Auto Service Kerschoten staat altijd voor uw klaar!
5-4-2020 13:10:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Begin februari dit jaar, hebben mijn man ik samen een mooie Ford Fiësta gekocht bij Auto Service Kerschoten. De garage doet zijn naam echt eer aan! Service is waar zij voor staan. De Ford is een import vanuit Duitsland. De eigenaar (Hakan) was vanaf het begin transparant. Hij deed niet moeilijk over het laten uitvoeren van een aankoopkeuring. Nadat we de auto hadden gekocht hadden we na twee weken helaas last van een lekkage in de auto. We hebben dit bij de eigenaar aangegeven. Hij heeft er alles aan gedaan om de auto te repareren. Hij nam de tijd voor het stellen van een diagnose en na twee pogingen hebben wij geen problemen meer! De eigenaar doet graag een stapje extra voor je om je tevreden te houden! Echt een aanrader om hier je auto te kopen!

Onze reactie:
Beste Christella Zola, Zeer bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wij als team Auto Service Kerschoten staan altijd voor uw klaar. Wij wensen u veel rijplezier!
18-2-2020 23:09:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Zeer tevreden over de aankoop van onze Fiat 500 bij Auto Service Kerschoten. Realistische onderhandeling en de verkoper heeft de auto in zeer goede staat afgeleverd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en het bosje bloemen bij aflevering was erg attent.
15-2-2020 15:55:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en heel beleefd en klantvriendelijk.
15-2-2020 13:09:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Ik beveel dit bedrijf iedereen aan geweldige service aardige mensen...
18-1-2020 20:27:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top garage met uitstekende service!